آسانسور هیدرولیک در سنندج – نقد و اقساط در سال ۱۴۰۱ – اهورا آسانسور

آسانسور هیدرولیک در سنندج

باتوجه‌به کاربرد روزافزون صنعت آسانسور در سنندج، تولید انواع آن افزایش چشمگیری داشته است. یکی از این آسانسورها، نوع هیدرولیک آن است. استفاده از آسانسور هیدرولیک در سنندج در سال‌های اخیر رواج زیادی داشته است.

آسانسور هیدرولیک در سنندج

به همین دلیل در این مقاله به بررسی این آسانسور پرکاربرد می‌پردازیم. پس اگر می‌خواهید درباره آسانسور هیدرولیک در سنندج بیشتر بدانید، با ما همراه باشید.

 

********

ویدیو : آسانسور هیدرولیک در سنندج

 

 

تاریخچه آسانسور هیدرولیک

قبل از بررسی آسانسور هیدرولیک در سنندج، باید با تاریخچه این نوع آسانسور آشنا شوید. امروزه با پیشرفت تکنولوژی، متخصصان دریافتند که می‌توانند از سیستم هیدرولیک در آسانسور به‌جای سیستم کششی استفاده کنند که هم از امنیت بیشتری برخوردار است و هم مقرون‌به‌صرفه‌تر است.

آسانسور هیدرولیکی حدود ۶۰ سال پیش در صنعت آسانسورسازی به محبوبیت دست‌یافت. پیش از شروع قرن ۲۱، با ورود آسانسورهای بدون موتورخانه (MRL)، آسانسورهای هیدرولیکی با رقابت‌های روز افزونی روبرو شد.

تاریخچه آسانسور هیدرولیک

از قرن ۱۹ میلادی، آسانسورهای کابلی و هیدرولیکی آبی برای جابه‌جایی عمودی مورداستفاده قرار می‌گرفت. در سال‌های ۱۹۵۰ آسانسورهای هیدرولیکی روغنی تقریباً هم‌زمان در آلمان و ایالات متحده آمریکا به صنعت آسانسورسازی راه پیدا کردند و بلافاصله توانستند به محبوبیت دست یابند.

در ایالات متحده آمریکا، شرکت‌ها در دهه هفتاد میلادی آسانسورهای هیدرولیکی بیشتری را نسبت به انواع آسانسورهای کششی ساختند و در سال ۱۹۸۰ تولید آن‌ها بیش از دوبرابر آسانسورهای کششی بود. نزدیک به ۷۰ درصد آسانسورهای ساخته شده در ایالات متحده آمریکا تا سال ۲۰۰۰، آسانسورهای هیدرولیکی بودند.

تاریخچه آسانسور هیدرولیک

آسانسور هیدرولیک در سنندج چه کاربردی دارد؟

در ابتدا، کاربرد آسانسور هیدرولیک در سنندج اغلب برای بار بود. اما با بهبود عملکرد آن و به دلائل اقتصادی این‌گونه آسانسورها برای جابه‌جایی افراد نیز مورداستفاده قرار گرفت. دلائل اقتصادی که باعث شد این‌گونه از آسانسورها جایگاه بهتری را برای استفاده‌های عمومی‌تر پیدا کنند، مربوط به هزینه، ابزار و کار کم برای نصب می‌شد.

آسانسور هیدرولیک در سنندج

آسانسور هیدرولیک در محیط تجاری امروز، به‌طورکلی در ساختمان‌هایی با ارتفاع هفت طبقه، پایه اصلی هستند. آنها در مقایسه با سیستم‌های کششی، به ماشین‌آلات قابل‌حمل بالابر قابل‌توجهی نیاز ندارند.
آسانسور هیدرولیک در سنندج، بازار خوبی را به دلیل سطح بالای امنیت و نصب آسان در اختیار دارند.

ویژگی‌های آسانسور هیدرولیک

ویژگی های آسانسور هیدرولیک

  • آسانسورهای هیدرولیکی بدون اینکه به گاورنر نیاز داشته باشد به سامانه ایمنی ضد سرقت مجهز هستند.
  • آسانسورهای هیدرولیکی را می‌توانید در مکان‌هایی با چاله کم‌ارتفاع نصب کنید.
  • برای نصب این نوع آسانسورها نیازی به ساختن موتورخانه در بالای چاهک آسانسور نیست.
  • حتی در مکان‌هایی که چاه و چاله آسانسور پیش‌بینی‌نشده می‌توانید آسانسور هیدرولیک را نصب کنید.
  • حرکت سریع، نرم و بی‌صدا
  • فقط در هنگام بالارفتن، آسانسور برق مصرف می‌کند. به همین دلیل در مصرف انرژی بسیار باصرفه است.
  • جهت حمل کابین، مجهز به کاراسلینگ است.
  • برق مورداستفاده تک‌فاز یا سه‌فاز است.

ویژگی آسانسور هیدرولیک

آسانسور هیدرولیک چگونه کار می‌کند؟

آسانسور هیدرولیک از روش کار بسیار جالبی برخوردار است که در این تجهیزات به‌جای استفاده از پمپ فشار روغن، از موتورهای الکتریکی استفاده می‌شود. این مدل از آسانسورها به دلیل داشتن سیستم جک هیدرولیکی و کادر وزنه، به موتورهای بسیار قدرتمندی نیاز دارد که بتواند انرژی موردنیاز خود را تأمین کند.

نحوه کارکرد آسانسور هیدرولیک

آسانسور هیدرولیک مانند هر بالابر دیگر، چندین نحوه برای استفاده دارد. نحوه کار آسانسور هیدرولیک به این صورت است که موتور در پاور یونیت بالابر بچرخد، تا دستگاه تلمبه، بتواند روغن را از مخزن به سیلندر پمپاژ نماید و گنجایش سیلندر مالامال شود.
تا روغن با فشاری که در آن زیاد می‌گردد، کابین و پیستون به‌طرف بالا، جابه‌جا شود و زمانی که بالابر به طبقه موردنیاز رسد، سیستم مرکزی که در این بالابر در نظر گرفته شده است. به موتور آسانسور هیدرولیک برای قطع کردن روغن، سیگنالی فرستاده و آنگاه کابینت بالابر در طبقه می‌ایستد.

برای پایین آمدن بالابر نیز به همین پروسه پیش می‌رود و هنگامی که کابین پایین می‌آید، سیستم مرکزی آن، به روزنه سیگنال داده و آن‌گاه حرکت آرام‌تر صورت‌گرفته و با سنگینی کابین، پیستون به سیلندر فشار داده و روغن از روزنه به مخزن بازگردیده و مکانیسم مرکزی فرمان بسته کردن را به روزنه داده و کابین می‌ایستد.

موتور و پمپ آسانسور هیدرولیک

وظیفه موتور الکتریکی، به تکان درآوردن پمپ روغن هیدرولیک است. تعیین پمپ و هیدرو موتور الکتریکی و به‌صورت کلی پاور یونیت به عامل‌های زیادی بستگی داشته که بعضی از آن‌ها عبارت‌اند از :

موتور آسانسور هیدرولیک

  • ظرفیت آسانسور
  • تراول آسانسور
  • سرعت مناسب
  • تعداد و قطر سیلندر هیدرولیک
  • سیستم تعلیق و اتصال جک به آسانسور
  • برق موردنیاز پاور یونیت بر حسب ظرفیت و سایر عامل‌ها، تک‌فاز و یا سه‌فاز است.

پمپ آسانسور هیدرولیک

اجزای آسانسورهای هیدرولیکی

آسانسورهای هیدرولیکی انواع مختلفی دارند که معمولاً قطعات ثابتی در بین آن‌ها مشترک است؛ این قطعات عبارت‌اند از:

اجزای آسانسور هیدرولیک

  • تانک: تانک یکی از قطعات مهم آسانسور است که از اجزایی مانند پمپ، دریچه و مخزن تشکیل شده است. هرکدام از این قطعات در عملکرد صحیح دستگاه مؤثرند.
  • جک:جک موجب می‌شود که انتقال روغن به قطعه‌ای به نام پیستون به‌خوبی انجام شود.
  • پیستون:پیستون قطعه‌ای است که بر اثر فشار سیلندر به آن موجب حرکت آسانسور خواهد شد.
  • کنترل‌کننده:همان‌طور که از نام این قطعه پیداست کنترل‌کننده سرعت آسانسور است. این قطعه در کنار تانک قرار گرفته است.

نحوه کلی کار آسانسور هیدرولیک

آسانسور هیدرولیک از روش کار بسیار جالبی برخوردار است که در این تجهیزات به‌جای استفاده از پمپ فشار روغن، از موتورهای الکتریکی استفاده می‌شود. این مدل از آسانسورها به دلیل داشتن سیستم جک هیدرولیکی و کادر وزنه، به موتورهای بسیار قدرتمندی نیاز دارد که بتواند انرژی موردنیاز خود را تأمین کند.

کارکرد آسانسور هیدرولیک

آسانسور هیدرولیک مانند هر بالابر دیگر، چندین نحوه برای استفاده دارد. نحوه کار آسانسور هیدرولیک به این صورت است که موتور در پاور یونیت بالابر بچرخد، تا دستگاه تلمبه، بتواند روغن را از مخزن به سیلندر پمپاژ نماید و گنجایش سیلندر مالامال شود.
تا روغن با فشاری که در آن زیاد می‌گردد، کابین و پیستون به طرف بالا، جا به جا شود و زمانی که بالابر به طبقه مورد نیاز رسد، سیستم مرکزی که در‌این بالابر در نظر گرفته شده می باشد.

به موتور آسانسور هیدرولیک برای قطع کردن روغن، سیگنالی فرستاده و آنگاه کابینت بالابر در طبقه می ‌ایستد.

کارکردن با آسانسور هیدرولیک
برای پایین آمدن بالابر نیز  به همین پروسه پیش می ‌رود و هنگامی که کابین پایین می‌ آید، سیستم مرکزی آن، به روزنه سیگنال داده و آن گاه حرکت آروم تر صورت گرفته و با سنگینی کابین، پیستون به سیلندر فشار داده و روغن از روزنه به مخزن باز گردیده و مکانیسم مرکزی فرمان بسته کردن را به روزنه داده و کابین می‌ ایستد.

انواع آسانسور هیدرولیک در سنندج

آسانسورهای هیدرولیک در انواع مختلف و نمونه‌های متفاوتی وجود دارند که باعث می‌شود کاربرد آن‌ها نیز تغییر کند. در هر مکانی، از یکی از انواع آسانسورها هیدرولیک استفاده می‌شود. در ادامه با انواع آسانسور هیدرولیک در سنندج آشنا می‌شوید.

آسانسور هیدرولیک

  • آسانسور هیدرولیک دونفره

آسانسورهای هیدرولیک دونفره مناسب برای منازل و ساختمان‌های دوبلکس هستند و ابعاد بسیار کوچکی دارند. آسانسورهای دونفره نیاز به فضای بسیار کمی خواهند داشت و از امنیت بالایی برخوردارند.

آسانسور هیدرولیکی دو نفره

  • آسانسور هیدرولیک رستورانی

این نوع از آسانسورها برای رستوران‌هایی که بیشتر از دوطبقه هستند کاربرد دارد و به‌وسیله آن‌ها غذا و بار در بین طبقات جابه‌جا می‌شود. اخیراً این نوع آسانسور هیدرولیک در سنندج کاربرد زیادی پیدا کرده است.

آسانسور رستوران

 

  • آسانسور هیدرولیک مغازه

یکی از کاربردی‌ترین انواع آسانسور، آسانسورهای هیدرولیک مغازه هستند که برای جابه‌جایی افراد از آن‌ها استفاده می‌شود.

آسانسر هیدرولیک مغازه

 

  • آسانسور هیدرولیک ویلچر بر

این نوع از آسانسورها، مناسب برای افرادی هستند که توانایی حرکت ندارند و از ویلچر استفاده می‌کنند. استفاده از ویلچر در هر مکانی امکان‌پذیر نیست به همین دلیل بسیاری از این افراد برای جابه‌جایی در بین طبقات از آسانسور ویلچر بر استفاده می‌کنند.

آسانسور هیدرولیک ویلچر بر

 

  • آسانسور هیدرولیک فروشگاهی

ازآنجایی‌که فروشگاه‌ها مساحت زیادی دارند، می‌توان از آسانسور هیدرولیک فروشگاهی در این مناطق استفاده کرد.

آسانسور هیدرولیک

  • آسانسور هیدرولیک ساده

این نوع از آسانسورها به دلیل قیمت پایینی که دارند جزو پرطرف‌دارترین آسانسورها محسوب می‌شوند و در بسیاری از مکان‌ها از آن‌ها استفاده می‌شود.

آسانسور هیدرولیک در سنندج

  • آسانسور هیدرولیک متحرک

آسانسورهای متحرک نیز بسیار پرطرف‌دار هستند. اما از مدل‌های گران‌قیمت آسانسور هیدرولیک در سنندج به شمار می‌رود.

آسانسور هیدرولیک متحرک

 

مشخصات فنی انواع آسانسور هیدرولیک در سنندج

مشخصات فنی انواع آسانسور هیدرولیک در سنندج با یکدیگر متفاوت هستند. اما در حالت کلی مشخصات فنی این نوع آسانسور عبارت‌اند از:

مشخصات آسانسور هیدرولیک

  • ظرفیت: حداکثر ۵۰۰۰ پوند
  • ارتفاع صفر: تا ۸۰ فوت
  • سرعت: ۱۵۰ فوت در دقیقه
  • درایو: بازیگر مستقیم / ۱: ۲ Roped

اکنون نوبت به بررسی مشخصات فنی هرکدام از انواع آسانسور هیدرولیک است.

مشخصات فنی آسانسور

نوع معمولی: این نوع از آسانسورهای هیدرولیکی، از سیلندرهای زیرزمینی استفاده می‌کند و برای ساختمان‌های کم‌ارتفاع ۲ تا ۵ طبقه (گاهی تا ۸ طبقه) بسیار مورداستفاده است. سرعت آسانسور هیدرولیکی در حدود یک متر در ثانیه است.

نوع بدون حفره (Holeless): این نوع از آسانسورهای هیدرولیکی، در سال‌های ۱۹۷۰ توسعه یافت و از سیلندر روی زمین استفاده می‌کند. این تغییر کاربری باعث تغییر در قیمت و ایجاد کارکرد بهتر محیطی برای ساختمان‌های دو الی چهارطبقه شده است.

نوع Roped  :در این مدل از آسانسورها جک و یا پیستون از طریق سیم بکسل به کابین متصل شده است.

آسانسورهای هیدرولیک از پمپ فشار روغن، موتور و شیر صنعتی برای راندن روغن به درون سیلندر و پیستون استفاده می‌کند که در نتیجه آن اتاقک آسانسور به حرکت در می‌آید.

آسانسور هیدرولیک

همچنین شما کاربران عزیز میتوانید از سایر خدمات ارائه شده توسط گروه اهورا لیفت بهرمنده مند شوید، از جمله :

آسانسور خانگی
آسانسور گیرلس
آسانسور کششی
آسانسور غذابر
آسانسور معلول بر
آسانسور شیشه ای
آسانسور خودروبر
آسانسور خورشیدی
پله برقی
آسانسور باربر
آسانسور صنعتی

صفحه اصلیتماس